Speciale Aanbieding - Foto Actie

Wij hebben op deze website een tekort aan foto materiaal in een nederlandse, of nederlandstalige omgeving. Dat geldt ook voor onze sociale media. Hier willen wij graag iets aan doen, met jou hulp! Vandaar deze speciale aanbieding.

Gratis parasol

Je krijgt een gratis bamboe parasol af werkplaats, inclusief de verzendkosten. Je maakt foto's met typisch nederlandse achtergrond of atmospheer (of je gebied waar nederlands gesproken wordt). Je stuurt de foto's naar ons toe en je zet ze op sociale media gedeeld met Parasol Paradijs.

Bamboe handparasols en handparaplu's

Je ontvangt een bamboe handparasol, 85 cm diameter voor gratis productkosten en verzendkosten, per zeepostpost (28-84 dagen). Kies zelf het type, en je preferentie voor de kleur.

Beperkt

Deze actie staat open voor 5 bamboe handparasols. Eén per persoon. Daarna is the aanbieding voorbij. Wel is de actie geldig voor alle gebieden waar nederlands gesproken wordt, incl. Vlamingen, en gebieden in de Caraïben, Zuid-Africa en Zuid-America.

Foto ideeën

Het gaat om de atmosfeer en de omgeving.

Handparasols: In een winkelstraat, langs een gracht, op een bruggetje, op de markt, bij de haring of kaasboer, voor de snackbar, voor de Jumbo, naast een stadsmonument, op de fiets, voor het station, op het perron, op een trekker, bij de zwemplas, langs het strand, op de promenade, op een dijk, op de boot, in een haventje, op een groen veld, met paarden, koeien of schapen, bij het sportveld, in de duinen, in de tuin... Zon of regen. Je mag zeker, maar moet niet per se altijd herkenbaar in beeld. We  verwachten van je iets van 5-7 leuke creatieve foto's, maar het mag ook meer zijn. Filmpjes erbij kan ook.

Regels

  • Van mensen die herkenbaar in beeld zijn moet je de toestemming hebben dat de foto's op sociale media en onze website getoond kunnen worden.
  • De tuinparasols zijn zonder voetstuk. Het gratis gedeelte voor alle modellen beperkt zich tot de kosten van de parasol af werkplaats. Eventuele lokale bijkomende kosten (post, douane) zijn voor jou rekening.
  • Wij verwachten dat PostNL in naam van de douane BTW in rekening stelt en er €4,00 (online) of €7,00 (PostNL-punt) afhandelingskosten voor rekent.
  • Alle beslissingen omtrent deze aanbieding liggen bij Parasol Paradijs. De aanbieding kan ten allen tijde ingetrokken, verlengd, herhaald of veranderd worden. Onze > algemene voorwaarden en tips in > kopen zijn onverminderd van toepassing.

Doen

Doen of een vraag stellen > hier.

Hier zijn een paar leuke > foto voorbeelden op FB, > foto voorbeelden merk Lily-Lark (gemaakt in onze werkplaats) en > foto voorbeelden op IG.

En nog een paar voorbeelden:

Foto erkenning

  • Banner foto "Thai Bamboe Parasol, blauw, 70cm, en Textiel Bamboe Parasol, geel, 85 cm" door Supa P.
  • Text foto "Paarse fiets en JWR met Thaise Bamboe Parasol, oranje, 70 cm" door JWR en Supa P.
  • Video Thaise Bamboe Parasol "Gouden Lotus op Kersrood" door Visagiste /Theater Kunstenares Pearypie (FB) op het Wonderfruit Festival (YT), Thailand.
  • Video Lily-Lark bamboe parasol door Lily-Lark, New York.