Welkom

Parasol Paradijs is het nederlandstalige portaal van Sunisa Umbrella Workshop, een ambachtelijke fabrikant van milieu- en sociaal vriendelijke bamboe parasols en paraplu's in noord Thailand.

Wij maken moderne en traditionele bamboe parasols en paraplu's voor

  • zonbescherming
  • regenbescherming
  • wind en weer bescherming
  • complete UV bescherming (uva /uvb /uvc)

UV bescherming door onder meer een 99% UV licht werende parasol kan uitkomst bieden vor personen met allergien of extreme reacties op zonlicht, zoals dermatomyositis (DM) en andere zonlicht gerelateerde allergien en aandoeningen.

Wel is UV bescherming ook voor iedereen nuttig als het om langere blootstelling aan sterk zonlicht gaat. Niet alleen in Nederland, maar ook als je op vakantie gaat.

Komt nog bij dat je ondanks de volledige bescherming toch uitblinkt met een schitterende designer parasol, die je ook nog in de regen kunt gebruiken.

Bestel hier onze parasols en paraplu's beginnend met 36 stuks voor handgedragen items, en 6 stuks voor bamboe tuinparasols. Ideaal voor de detailhandel, strand- en touristenwinkels, en de horeca. Of je webshop.

Creatief? Design je eigen model, wij maken het wel.

Na bevestigde bestelling duurt de productie algemeen 10-14 dagen, verzendtijd tussen de 5 en 84 dagen, afhankelijk van verzendmethode.

Kijk evt op onze Facebook pagina, daar is ook een doorverbinding naar onze engelstalige website.

Wij produceren ook een aantal bekende merknamen, met eigen marktkanalen zoals > een voorbeeld.

Wij zijn aan het werk deze site verder uit te breiden. Interessenten in Nederland die  de verkoop in Nederland willen beheren, zijn welkom. Daar kan ook deze website aan toegevoegd worden.

Vragen, of parasols bestellen? Neem contact met ons op!

- De Parasol Paradijs website plaatst geen cookies.
- Parasol Paradijs draait op 100% groene stroom bij Hostslim in het Alticom Datacenter, Lelystad.