Parasol Paradijs is een merknaam van JEDI International, Ltd.

Familiebedrijf

JEDI International, Ltd. is een familiebedrijf met oorspronkelijke focus op bedrijfsadvies voor markt- en bedrijfsontwikkeling, advies voor milieu- & sociale verantwoordelijkheid, en export voor het lokale Thaise MKB.

Vervolgens breidde het bedrijf zich uit naar het leveren van internationale klantenservice namens lokale klanten, en de ambachtelijke fabricage van bamboeproducten.

Bamboe R&D

In 2005 richtte JEDI een kleine R&D-werkplaats op om de waardetoevoeging van bestaande lokale bamboeproducten te verhogen en nieuwe bamboeproducten voor internationale markten te creëren.

Werkplaats

De werkplaats groeide vervolgens uit tot een aparte productiefaciliteit, genaamd Sunisa Umbrella Workshop, beheerd door twee directeuren van JEDI, Supa en Sunisa. De werkplaats produceert een verscheidenheid aan bamboe parasol- en paraplumodellen in exportkwaliteit voor de binnelandse and internationale markt. Dit omvat ook de parasols en paraplu's die voor Parasol Paradise™ gemaakt worden. Het produceert ook aangepaste bamboe paraols en paraplu's voor een aantal bekende merknamen (Brelli®, Lily-Lark®, Supabrella®). Met dezelfde vaardigheden produceert de werkplaats ook bamboe-handwaaiers en bamboe-hanglampen.

Export en lokaal

Sinds 2013 bedient de werkplaats ook de lokale Thaise markt met hoogwaardige bamboe producten, met name bamboe parasols en paraplu's, en bamboe handwaaiers al dan niet met gespecialiseerde en digitale printontwerpen. In Thailand tellen de "Tourism Authority of Thailand" (TAT), de "Central Department Stores", prestigieuse 5 sterren hotels en het "Wonderfruit Festival" tot onze vaste klanten.

Milieu

We maken ons zorgen over het milieu. Onze bamboe is een milieuvriendelijke, hernieuwbare en duurzame materiaalbron. We hebben meer dan 2.800 eigen gemengde bosbomen geplant, goed voor zo'n 45 ton CO₂-opname per jaar. Dit overtreft alle CO₂-effecten in verband met de verzending van onze artikelen. We gebruiken zonnepanelen voor de opwekking van warm water en elektriciteit, rijden in een hybride voertuig (volledig elektrisch is hier nog steeds een luxeartikel) en gebruiken een op maat gemaakte elektrische pickup-trike voor dagelijkse lokale leveringen. We wachten niet tot een regering in actie komt. We doen wat we kunnen, nu.

Lange termijn

Onder toezicht van JEDI bedient de werkplaats internationale klanten op de lange termijn en behoudt het zijn flexibiliteit om tegemoet te komen aan gespecialiseerde internationale en binnenlandse klantvereisten.

Showcase

Met een goede bekendheid in de engelstalige markt, is Parasol Paradijs nu ons specifiek showcase voor Nederland en Belgie. Andere europese taalgebieden bedienen wij op onze bijna gelijknamige .com website.

Meer weten over  JEDI? Ga dan naar de > JEDI website.

< Hoe bamboe parasols kopen