Bamboe Parasols

Parasol Paradijs is het nederlandstalige portaal van Sunisa Parasols, een ambachtelijke fabrikant van bamboe parasols en bamboe paraplu's in het Gouden Driehoek van noord Thailand. Onze bamboe parasols en paraplu's zijn handgemaakt in sociaalvriendelijke en milieuneutrale werkomstandigheden.

Bamboe groeit bijzonder snel en komt in onze tropische omgeving uitbundig voor. Wij oogsten alleen geselecteerde volwassen stelen van specifieke soorten, en dan niet in het regenseizoen wanneer de nieuwe spruiten beginnen te kiemen.

Door de snelle groei en het uitbundige voorkomen is het gebruik van bamboe voor de fabricage van onze parasols en paraplu's per definitie milieuneutraal, ofwel duurzaam: ons bamboe is zeer snel zelf-hernieuwend, er vindt geen uitputting van grondstoffen plaats, geen vervuiling, de producten zijn natuurlijk en ze zijn eenvoudig biologisch afbreekbaar. Dit kun je niet zo zeggen van hardhout, staal, nylon en de meeste plastic producten.

Wij maken moderne en traditionele bamboe parasols en paraplu's voor

  • zonbescherming
  • regenbescherming
  • UV bescherming (a/b/c)
  • sociale afstandhouding, met
  • biologisch duurzaam afbreekbare materialen
  • duurzame productie en gebruik

In de huidige tijd van risiko voor virale besmetting is een mooie parasol of paraplu, naast de gangbare preventie methodes, helemaal zo gek nog niet om op een beleefde wijze een bepaalde sociale afstand te bedingen. In een aantal landen wordt dit zelfs door overheidsinstellingen aanbevolen.

Bestel hier onze parasols en paraplu's beginnend met 36 stuks voor bamboe handparasols, of 6 stuks voor bamboe tuinparasols. Ideaal voor de detailhandel, strand- en touristenwinkels, de horeca. En je webshop.

Lagere en hogere hoeveelheden zijn mogelijk. Die komen per stuk ietsje minder of meer voordelig uit, terwijl een lager aantal de mogelijkheid biedt de items in realtime klantomgeving te testen.

Creatief? Design je eigen model, wij maken het wel.

Na bevestigde bestelling duurt de productie algemeen 10-14 dagen, verzendtijd tussen de 5 en 84 dagen, afhankelijk van verzendmethode. Door goede contracten met diverse expediteuren kunnen wij gunstige verzending bieden.

Ons speerpunt product is de ChiangMai Classic, een traditionele parasol en paraplu met een moderne tint. Hiernaast produceren wij bamboe parasols met diverse soorten stof en papier bedekking, al dan niet regen en UV beschermend.

Kijk evt op onze > Facebook pagina, daar is ook een doorverbinding naar onze engelstalige website. Voor vooranstaande opdrachtgevers produceren wij ook een aantal bekende merknamen zoals de Haasch > Supabrella®, de > Lily-Lark® en de > Brelli®.

Wij zijn in het process deze website verder uit te breiden.

  • Wij vermelden hier de bestaande nederlandstalige verkooppunten van door ons gemaakte parasols en paraplu's, inclusive de bovengenoemde merknamen.
  • Wij vermelden hier alle nieuwe bijkomende nederlandstalige verkooppunten.
  • Consumenten aanvragen nemen wij in behandeling als de gevraagde producten lokaal niet op voorraad zijn.

Vragen, of bestellen? Waarom niet nu direkt? "De tijd gaat snel, gebruik haar wel."

 

- De Parasol Paradijs website plaatst geen cookies.
- Privacy is belangrijk. Contact en klant gegevens zijn vertrouwelijk.
- Deze website draait bij web hosting Kualo Ltd. op groene stroom geleverd door Eon Green (London array) in het Gyron DataCenter, Hemel Hempstead, UK.
- Tot 11 juni draaide deze website bij Hostslim, Lelystad, groen DataCenter Alticom. In lopende periode veranderden de host kwaliteit onhoudbaar, helaas.

Foto "Bamboe parasol frames drogen in de Thaise zon" is creatief eigendom van Sunisa Parasols.

Bijgewerkt op 10 juli 2020.