De bamboe papier parasol is een lichte, pure parasol, goed voor schaduw in zon en hitte. Naast het daadwerkelijke gebruik wordt hij graag bij feestjes ingezet, en dient hij vaak decoratie doeleinden.

De bamboe papier parasol heeft een vlakke bamboe frame en een papier overdekking. Dit is geen gewoon papier, maar handmatig geproduceerd, milieuneutraal moerbeiboom papier. Het moerbeiboom papier, in Thailand bekend als "saa" papier, wordt van de hernieuwende schors van de moerbeiboom gemaakt. Voor effen kleuren gebruiken wij in standaard productie licht getextureerd papier.

Deze bamboe papier parasol heeft onze standaard hoge bouwkwaliteit, is sociaal vriendelijk gemaakt, milieuneutraal, en bij goede behandeling lang houdbaar. Hij is niet vergelijkbaar met andere papier parasols gekenmerkt door het gebruik van plastic onderdelen, houten stok, en een scherpe metaalhaak voor de spanner.

De papier parasol is uitsluitend bedoeld als parasol, in de zon. De graad van UV bescherming is onbepaald. Er bestaat geen tuin of terras variant.

Bamboe papier parasols

Twee Thaise bamboe papier parasols, oranje, en droogbloemen in dwars wit
Twee bamboe papier parasols, links oranje, rechts droogbloemen in gebroken wit, beide 70 cm

De handparasol heeft de volgende maten, inclusieve kinder- en feest maten:

  • Ø 25 cm, hoogte 27 cm, gewicht 100 g
  • Ø 50 cm, hoogte 47 cm, gewicht 200 g
  • Ø 60 cm, hoogte 53 cm, gewicht 250 g
  • Ø 70 cm, hoogte 62 cm, gewicht 300 g
  • Ø 85 cm, hoogte 72 cm, gewicht 400 g

Andere maten zijn mogelijk.

Kleuren bamboe papier parasols

Tal van effen kleuren en kleur motieven zijn beschikbaar. De bamboe papier parasol leent zich ook goed voor beschilderingen.

Logo's, designs en voor klant aangepaste beschilderingen zijn mogelijk. Er zijn geen limieten aan de creativiteit voor ontwerpen.

Bij kinderfeestjes is deze parasol uitermate geschikt voor creative schilder evenementen.

Materiaal en proces

Deze parasol heeft een handgemaakte, vlakke bamboe frame.ambachtslui.

De overdekking is gemaakt van moerbeiboom papier. Dit papier wordt in een buurdorp gemaakt in een milieuneutraal en sociaal vriendelijk handmatig productiesprocess.

Standaardbeschilderingen zijn handgemaakt door lokale schilderaars.

Behandeling

De bamboe papier parasol is gemaakt voor gebruik in de zon en een leuk uitzien. De parasol kan niet goed tegen regen of water. Water zal het papier doen verzachten, waardoor het stuk kan gaan. De parasol kan met een droge doek afgestoft worden, gebruik geen andere middelen. De papier bedekking is niet gemaakt om afneembaar te zijn.

Verkrijgbaar bij

[ Er zijn nog geen verkooppunten opgenomen ]

> Parasol Paradijs direct

Vragen of order

> Neem contact op

 

Foto erkenning

  • Banner foto "Bamboe papier parasols rood-wit-blauw drogen in de zon" is creatief eigendom van Supa P. en Parasol Paradijs.
  • Foto "Twee bamboe papier parasols, links, oranje, rechts droogbloemen in dwars wit, beide 70 cm" is creatief eigendom van Supa P. en Parasol Paradijs
  • Foto "Binnenkant bamboe papier parasol met droogbloemen en twijgjes" is creatief eigendom van Supa P. en Parasol Paradijs